Terapi/coaching


Vill du ladda batterierna eller boosta dig med välmående så finns det massa härliga metoder och events för det, men till mig kommer du som är redo att utforska det som hindrar dig från att vara i balans. Det betyder att vi kommer att lägga fokus på det som du egentligen vill slippa vara i kontakt med, för det är just det som är den magiska nyckeln till frihet! Men det är ingen quick-fix, därför erbjuder jag inga enskilda timmar. Jag vet att du kommer få ut mer av terapin om du investerar din tid i det, därför har jag valt att ha mina paket utifrån tid:

1 månad

4 samtal


1000kr/60min

3 månader

8 samtal


900kr/60min

5 månader

12 samtal


800kr/60min

Studenter/Pensionärer/Humanova-elever 750kr/60min oavsett paket.

På insidan är du en fantastisk sammansättning av alla dina erfarenheter, falska sanningar, skyddande strategier, anknytningar, behov, förmågor och mycket mer. Det är inte konstigt att det blir kaos där inne när det får leva hej vilt, alla delar med sin egen vilja och agenda.


Jag hjälper dig att reda ut det som har trasslat ihop sig inombords. Genom att upptäcka hur din värld hänger ihop kan du börja förstå dig själv, läka dig själv, älska dig själv och skapa det liv och mående som du längtar efter.


Det här kan du förvänta dig när vi ses:


Jag anpassar samtalen utifrån vad du behöver. Du får tala fritt från hjärtat och jag guidar dig genom att spegla och ställa rätt frågor. Jag använder även verktyg som tex guidade meditationer, teckning, hypnos och gestaltarbete.


Osäker på om jag är rätt terapeut för dig eller hur många samtal du behöver? Boka ett lära-känna-samtal, där du får berätta vad du önskar hjälp med och jag kan berätta lite mer om hur jag jobbar. Därefter ser vi om vi båda tror att ett samarbete är rätt väg att gå.

Hypnoterapi

Vad är hypnoterapi?


Hypnoterapi är terapi i ett mentalt avslappnat tillstånd. Innehållet och processen är mer eller mindre samma som i ”vanlig” terapi, den stora skillnaden är att i hypnoterapin jobbar vi endast med dina känslor, här har dina tankar och ord ingen betydelse.


Det här kan du förvänta dig:


Innan sessionen skickar jag dig ett formulär med frågor kring vilket problem du vill jobba med och hur ditt önskade läge ser ut.


En session tar ca 90-120min och börjar med att vi pratar igenom vad du önskar slippa, uppnå eller förstå bättre. Därefter får du lägga/sätta dig bekvämt och jag kommer att guida dig (precis som en guidad meditation) för att du ska kunna slappna av i kroppen och mentalt. 


Skulle det vara så att du inte blir så pass avslappnad som du behöver så använder vi sessionen till att stärka mottagligheten så att du kan nå dit nästa session.


Väl avslappnad påbörjas terapin genom att jag guidar dig via dina känslor och du berättar för mig vad du upplever.


Vi avslutar sessionen med ett kort samtal om hur du upplevde och efter 1-2 veckor hör jag av mig till dig för återkoppling.


Ibland räcker det med en session, men ibland behövs det fler. För att ditt medvetna sinne ska hinna landa i det nya så rekommenderas 2-4 veckor mellan sessionerna.


Hypnoterapi funkar lika bra på distans, kanske till och med bättre, eftersom du då kan vara på en plats du redan känner dig trygg på. Vi börjar då samtalet via zoom, sen kan du stänga av skärmen om du vill och bara lyssna på min röst, helst med hörlurar.


1700kr/session

Skicka mig ordet "Hypnoterapi", så skickar jag dig en miniguide om vad hypnos egentligen är & varför det funkar så bra med terapi!


(Du blir även prenumerant på terapeut-brevet där jag delar inspiration, övningar & tips kring läkning, utveckling & hälsa)

 
 
 
 

Par/Relations-terapi


Relationer är knepigt! Ju närmre en annan människa får komma, desto knepigare kan det bli och det är inte konstigt eftersom det är då vi blir som mest triggade.


Oavsett vilket problem ni upplever i er relation så vet jag att det finns hopp om att det kan bli bättre. Min roll är att guida er genom djungeln av missförstånd, sårade känslor och längtan efter något annat, så att ni kan få den relation ni vill ha.


Jag erbjuder bara ett upplägg på 5 samtal, eftersom jag vet att det är komplext, det finns inga quick-fix, det tar tid, energi och vilja att förändra det som är.

1400kr/90min

Vid bokning av 5 samtal